Etiketter – med eller utan klister?

etiketterEtiketter är väldigt praktiskt om man ska märka olika saker. Etiketter kan användas till flera olika saker och det finns mycket att välja på.

http://alla-etiketter.se/

Etiketter med klister, som är självhäftande, kan vara en bra idé om man behöver sätta fast dem på lådor, paket, böcker, pärmar, burkar och sådana saker. Etiketter utan klister kan däremot också vara bra ibland, om man till exempel vill trä ett fint band igenom och ha runt en syltburk eller en fin saftflaska.

Etiketter, vare sig det är med eller utan klister, har en hel del olika användningsområden och kan man alltid fixa till sina etiketter så att de passar den stil man vill ha. Att kanske ha fina ovala etiketter på en flaska, som är designade med en fin ram och en tryckt text i klassisk stil, kan göra att flaskan ser mycket trevligare ut.

Etiketter är dessutom bra om man enkelt vill få en överblick var man har allting, om man har många gömmor eller olika saker i olika lådor. Att man kan skaffa både sådana etiketter med klister och utan gör att man får ett bredare användningsområde var man kan sätta fast dem. På vissa saker kan man inte klistra fast dem, medan på andra kanske man inte kan knyta fast ett band.